O společnosti Alotex Group s.r.o.

Působíme pod hlavičkou Alotex Group již od roku 2012, se sídlem v České republice. Zabýváme se on-line prodejem textilního zboží na evropský trh. Za dobu své existence jsme rozšířili pole své působnosti na země jako Slovensko, Rumunsko, Rakousko, Maďarsko a Německo.

Specializujeme se na prodej spodního a nočního prádla.  Nabízíme župany, noční košile a košilky, pyžama, spodní prádlo, trička a topy, spodní prádlo pro těhotné, plavky i punčochové zboží.  K dispozici je pánské a dámské prádlo i dětský sortiment.

Naše společnost vznikla za účelem nabídnout svoje služby do cizích zemí,  zprostředkovat prodej a distribuovat  zboží i tam.  Na evropském trhu  získáváme stále větší počet příznivců.  Za výhody nákupu u nás  zákazníci považují zejména přehledné internetové stránky, praktické filtry, propracovaný zákaznický servis, rychlou expedici, korektní jednání a profesionální služby.

Rádi bychom Vás informovali o aktualitách z naší společnosti a inspirovali Vás tak naší nabídkou. Věříme, že Vás zaujme možnost velkého výběru,  pravidelné novinky, zajímavé ceny i rychlé dodání zboží.

Mezi čerstvé novinky jsme momentálně zařadili následující zboží:

LizbonaLiveluisRenátaKolatimeaIrminaBrubeck podprsenkaDiamond