Dámska dojčiaca a tehotenska košeľa

Vaše dieťa je už na svete a Vy prežívate perné noci? Skúste si nočné dojčenie spríjemniť s našimi nočnými košeľami na dojčenie. Bude sa Vám v nich tiež pohodlne spať.

Nočných košeľ na dojčienie  je veľa rôznych strihov. Ak sa rozhodnete podľa vlastného uváženia, alebo dáte na radu skúsených kamarátky, záleží len na Vás. Každý strih  výstrihu je niečím zaujímavý a je vytvorený tak, aby Vám uľahčil nočné vstávanie k bábätku. K dispozícii je sedem typov košieľok.

Prekladaný výstrih

Jednoduchý strih, ktorý je praktický a pritom vyzerá efektne. Košieľku môžete bez starostí používať, aj keď nedojčíte a budete sa v nej cítiť stále dobre.

TaraRubyRuby šedáRuby modráCeliaSusanne

Prekladaný výstrih so zaväzovaním na boku

Jeho výhoda sa skrýva v možnosti nastavenia šírky podľa Vašej aktuálnej miery. Obvod v oblasti pŕs a pod prsiami sa môže počas tehotenstva aj dojčenia meniť. Je možné, že nabrané tehotenská kilá po čase stratíte a košieľka by Vám mohla byť príliš voľná. Tento problém je s týmto strihom vyriešený.

NikolaAnneAnne světle růžové

Výstrih s gombíkovou légou

Materská nočná košeľa s gombíkovou légou je preverená mnohými generáciami. Výstrih s cvočkami síce rýchlejšie rozopnete, ale môže sa stať, že sa častým používaním cvoky pokazí.

Kylie malinovSandra birdSophia

Zapínanie na zips

Postranné zapínanie na zips je praktické a rýchle zapínanie.

Zebra růžováMaria mint

Skryté otvory pre dojčenie

Ohrnutím časti látky sa objavia dva bočné prestrihy, vďaka ktorému sa uľahčí dojčenie. Okraje sú pružné, takže sa nemusíte báť, že by sa natiahli.

felicitaFelicita žluAlena růžNikitaAllaLinda ecru

Prekrytý výstrih

Stačí odhrnúť hornú vrstvu látky a pohodlné dojčenie je zabezpečené. Tento typ košieľky pozostáva buď z dvoch samostatných dielov, alebo sú časti k sebe prišité.

ShirleyCindy tyrkysLili

Elastický výstrih

Výstrih nie je nijako sofistikovane riešený, ale pružný lem zaistí pokojné na dojčenie.

Cindi ecruDagna světle modráDagna korál

Uvedené dojčiace nočné košele sa môžu využívať aj v tehotenstve. Sú vyrobené z prírodných materiálov (bavlna, bambus) a mávajú naberaný strih. Vďaka tomu je ich nosenie pohodlné a príjemné. Pre obdobie dojčenia je vhodné zaobstarať si aspoň dvoje tehotenské a dojčiace nočné košele. Toto obdobie býva pre mamičku náročné, telo sa potrebuje zregenerovať po pôrode a množstvo mlieka býva niekedy veľa, a  tak sa košela môže rýchlejšie zašpiniť. Treba počítať s tým, že sa žena v šestonedelí viac potí a tvorba mlieka môže byť nadmerná, takže je potrebné používať aj v noci prsné vložky. Ideálne je preto niekedy aj v noci využívať pod nočné prádlo dojčiace podprsenku. Na výber je množstvo farieb i vzorov. K dispozícii sú aj tehotenské a dojčiace pyžamá. Vianočné vzory sú momentálne veľmi žiadané.

Felicita žlutéFelicita růžovéGabrielle

Sťahovacia bielizeň

Sťahovacia a  zoštíhľujúca bielizeň je skvelou alternatívou spodnej bielizne, ak túžite po štíhlejšie postave. Táto bielizeň môže vytvarovať vašu postavu pod šiat v priebehu pár minút. Budete sa cítiť atraktívnejšie  a krásna.

ExeptaFiroRelaxa

Pri výbere zvážte správnou voľbu stríhu. Dámske nohavičky vytvarujú spodnou čiast brucha, bokov a zadočku, ale aj stehna, alebo  chrbta a brušnej oblasti. Nohavičky s vyšším pásom sú opatrené silikónovým prúžkom po rubovej strane. Ten  drží nohavičky pohodlne na mieste. Ak túžite po  hladké siluete, je najlepšie bielizeň (nohavičky) zastrčiť pod podprsenku. Tvarovacie nohavičky sú vyrobené z elastického materiálu. Väčšiho stahovacieho účinku dosiahnite pri nákupe menšej veľkosti nohavičky. Niektoré materiály, najmä  často používane, časom povolí a stiahnutie  nie je tak silné. Naši zákazníci majú dobré skúsenosti so značkou Wolbar. Môžete si vybrať z bielej, béžovej alebo čiernej farby. Mnohé modely sú doplnené elegantnou čipkou. Odporúčame, aby ste si zakúpili stahovacie body, alebo stahovaciu košieľku.

Vika bíláVincentavanilla

ValerieVanessaLara

Dámska sťahovacia bielizeň je úžasný pomocník, s ktorým sa mnoho žien cítí šťastne. Každá bacuľatá žena by mala mať aspoň jedny nohavičky.