Sťahovacia bielizeň

Sťahovacia a  zoštíhľujúca bielizeň je skvelou alternatívou spodnej bielizne, ak túžite po štíhlejšie postave. Táto bielizeň môže vytvarovať vašu postavu pod šiat v priebehu pár minút. Budete sa cítiť atraktívnejšie  a krásna.

ExeptaFiroRelaxa

Pri výbere zvážte správnou voľbu stríhu. Dámske nohavičky vytvarujú spodnou čiast brucha, bokov a zadočku, ale aj stehna, alebo  chrbta a brušnej oblasti. Nohavičky s vyšším pásom sú opatrené silikónovým prúžkom po rubovej strane. Ten  drží nohavičky pohodlne na mieste. Ak túžite po  hladké siluete, je najlepšie bielizeň (nohavičky) zastrčiť pod podprsenku. Tvarovacie nohavičky sú vyrobené z elastického materiálu. Väčšiho stahovacieho účinku dosiahnite pri nákupe menšej veľkosti nohavičky. Niektoré materiály, najmä  často používane, časom povolí a stiahnutie  nie je tak silné. Naši zákazníci majú dobré skúsenosti so značkou Wolbar. Môžete si vybrať z bielej, béžovej alebo čiernej farby. Mnohé modely sú doplnené elegantnou čipkou. Odporúčame, aby ste si zakúpili stahovacie body, alebo stahovaciu košieľku.

Vika bíláVincentavanilla

ValerieVanessaLara

Dámska sťahovacia bielizeň je úžasný pomocník, s ktorým sa mnoho žien cítí šťastne. Každá bacuľatá žena by mala mať aspoň jedny nohavičky.